Notification texts go here Contact Us Buy Now!

Blogger için Basit ve Şık Yazar Kutusu Ekleme

Blogger için Basit ve Şık Yazar Kutusu Ekleme
Blog Yazarı

Bu yayın, her Blogger yayınının altına bir yazar kutusu yerleştirmekle ilgilidir. Her bir yazının altına bir yazar / yönetici yerleştirmek, yeni okuyucular sosyal profillerinizi kolayca görebilir ve sizinle iletişim kurabileceğinden, okuyucularınızla etkileşimi artıracaktır. Bu aracın genel olarak blog trafiğini artırmak için ideal olmasının nedeni budur.

Yazar Kutusu Nasıl Eklenir?

Blogger Kontrol Paneli'ne gidin
Şablonu tıklayın
HTML'yi düzenle'yi tıklayın

Ctrl+F yardımıyla şablonunuz da ]]></b:skin> kodunu aratalım ve bulduğumuz kodun üzerine gelecek şekilde aşağıda ki kodları ekliyoruz.


.author_info { float: right; width: 573px; padding: 10px; border: 1px solid #e0e0e0; margin-bottom: 15px; margin-top: 15px; background: #eee; } .author_info h3 { margin-bottom: 10px; } .author_photo { float: left; margin: 0 0 0 10px; } .author_photo img { margin-right: 10px; border: 1px solid #e0e0e0; }

Yine <div class = 'post-footer-line post-footer-line-1 ′>' yı arayın ve aşağıdaki kodu altına yerleştirin ve ardından kaydet üzerine tıklayın.




’author’

Yazar Hakkında

This article is written by: Adınız – who has already written 30 articles for Blog Adınız Adınız.Catch him on Twitter, Facebook or email him



Adınız's Blogger Adınız
URL'leri, URL'lerinizle birlikte kırmızı olarak gösterildiği gibi değiştirmeniz gerekir . Ayrıca mavi kelimeleri ve cümleleri kendi renklerinizle değiştirmeniz gerekir. Sadece seçiminize göre özelleştirin ve Kaydet'i tıklayın. Yapılan değişiklikleri göreceksiniz. Her Blogger yayınının altında da güzel bir yazar kutusu görünür.

Yorum Gönder

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.